Program


BEST OF GESZTI

BEST OF GESZTI

A már hagyománnyá vált nagyszabású Margitszigeti Szabadtéri koncert látványos showelemekkel, meglepetésekkel és óriási slágerekkel várja mindazokat, akik szeretnének egy felejthetetlen estét eltölteni Geszti Péterrel és a Best of Geszti zenekarral.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 23. szerda, 20:00

BEST OF GESZTI
Meglepetések és óriási slágerek
(esőnap: augusztus 24.)

Geszti Péter, a sokoldalú előadóművész és fantasztikus zenészekből álló csapata minden generációt be tud indítani. Az igényes funkytól a stadionrepesztő rapslágerekig sokféle izgalmas produkcióval szórakoztatja közönségét 2023-ban is.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!