Program


BeReal - Komplex színházi nevelési előadás

BeReal - Komplex színházi nevelési előadás

„Ugye mennyivel királyabb nem azon izgulni, hogy valami random influenszer kirakatélete menőbb nálam, hanem a valós problémák miatt szarul érezni magam?”
 
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 25. szombat, 19:00

BeReal
Komplex színházi nevelési előadás
180 perc

A tizenhét éves Fanni magának való, bizonytalan lány. Példaképe Liza, a magabiztos és népszerű influenszer, ám Fanni suta és hétköznapi videóit alig nézi valaki. Egy nap azonban szinte véletlenül Fanni elindít egy mozgalmat: #BeReal, azaz mindenki vállalja fel önmagát, és a valóságot posztolja. Fanni maga sem hiszi, de áradni kezdenek a lájkok és a kommentek, a hashtaget felkapják, követői száma az egekbe szökik. Az emberek megőrülnek az ismeretlen csajért, aki végre fel meri vállalni önmagát, és lerántja a leplet az influenszerek kirakatvilágáról. Vajon mihez kezd Fanni a hirtelen jött népszerűséggel és felelősséggel? És mit szól Liza az új vetélytárshoz?
Ezekről a kérdésekről gondolkodunk az előadás résztvevőivel.

FANNI: Bakonyvári Krisztina
LIZA: Grisnik Petra
DOMA: Márfi Márk
ANYA, MANAGER: Laik Ágnes
DRAMATURG: Nádor Zsófia
TECHNIKUS: Gáspár András
RENDEZŐ: Kovács Henrietta
                
12 éven felülieknek ajánlott

Ajánlatunk


Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!