Program


Bencs estek - Női szalon Zentai Edittel

Bencs estek - Női szalon Zentai Edittel

A mikrofon, a színpad és a zene a személyiségének védjegyeivé váltak. A hétköznapok monoton szürkeségből több lépcsőfokban sikerült színre lépnie. Hogyan válhat az álom valósággá a 21. században? Kiderül november 10-én a Női Szalonban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Női Szalon Zentai Edittel- Álomból valóság

Zentai Edit énekes, műsorvezető, ceremóniamester méltó novemberi vendége a Női Szalonnak, hiszen a Bencs estek keretében olyan hazai véleményformálókkal beszélget dr. Körtvélyfáy Eszter, akik saját területükön társadalmi bázist építettek tudásuk, humoruk vagy épp lehengerlő egyéniségük és tehetségük erejével.

A mikrofon, a színpad és a zene a személyiségének védjegyeivé váltak. A hétköznapok monoton szürkeségből több lépcsőfokban sikerült színre lépnie. Hogyan válhat az álom valósággá a 21. században?  Kiderül november 10-én a Női Szalonban.

Gondolkodjunk újra együtt!

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

musical két részben

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!