Program


BEMUTATÓ - SZRLM

BEMUTATÓ - SZRLM

A Zsuráfszky művészházaspár közös alkotói estje.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 27. szerda, 19:00

BEMUTATÓ - SZRLM

A közös alkotói est első részében az emberi élet legszebb és egyben örök „témáját”: a Szerelem érzésének bonyolult világát járják körül koreográfiáikban az alkotók, a néptánc nyelvén. A művészházaspár nagy örömmel idézi fel azokat a tematikus műveket, amelyek már régóta nem voltak láthatók színpadon, mint például a Méregkeverők, az Álom és a Pillangó című koreográfiák. A második részben, mintegy összegzésül, részleteket mutatnak be azokból a táncjátékokból, mesedarabokból, ifjúsági előadásokból, amelyek több évtizedes közös munkájuk legszeretettebb gyöngyszemei. A Magyar Nemzeti Táncegyüttes fiatal művészei a tematikusan válogatott és a mozaikszerűen felvillantott alkotásokban, tánctudásuk mellett, megcsillogtathatják előadóművészi tehetségüket is.

Koreográfus: Zsuráfszky Zoltán, Zs. Vincze Zsuzsanna

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!