Program


Bellák Gábor: Recondita armonia, zene és képzőművészet az opera színpadán

Bellák Gábor: Recondita armonia, zene és képzőművészet az opera színpadán

Bellák Gábor művészettörténész előadásának rövidített változata az európai festészet rövid története az opera születésének és zenei motívumainak és témáinak kontextusában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Bellák Gábor: Recondita armonia, zene és képzőművészet az opera színpadán

Az operában a zenéhez szorosan kapcsolódnak a nagyszabású vizuális ingerek, ez pedig a képzőművészeti kapcsolódások tárházát nyitja meg. Bellák Gábor zenei bejátszásokkal gazdagított lendületes előadásában Orpheusz mítoszától és Monteverdi operájától egészen Mozart Varázsfuvolájáig utazunk, miközben a festészeti és képi hatások gyönyörködtetnek.

Ajánlatunk


A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

A magyar XX. század és a bécsi klasszika között osztja meg hangversenyének műsorát a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a Kocsis bérlet harmadik estjén.

A Kodály és Bartók örökségét ápoló, Gráf Zsuzsanna vezetésével működő, nevében is angyali Angelica Leánykar már több alkalommal varázsolta el a Müpa közönségét koncertjeivel.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!