Program


BÉKAHERCEG - zenés mesejáték

BÉKAHERCEG - zenés mesejáték

Békaherceg
zenés mesejáték egy részben, a Pódium Színház előadásában

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 9. vasárnap, 10:30

Tartonia királyságban, William király udvarában két hercegnő nevelkedik: Henrietta és Zora. Henrietta gyönyörű de nagyon gonosz, Zora viszont csupa szív, bár nagyon szomorú és magányos. Ám egy nap egész élete megváltozik, mert igaz barátra talál. Brekek a vízben él, de mégis nagyon különleges béka. Örök hűséget fogadnak egymásnak jóban, rosszban. Zora nagy próbatétel előtt áll: be kell bizonyítania, hogy igazi hercegnő. Brekek segítségével ez sikerülhet is...

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!