Program


BEHÁLÓZVA - OKOS ESZKÖZÖK POZITÍV ÉS NEGATÍV HATÁSAI

BEHÁLÓZVA - OKOS ESZKÖZÖK POZITÍV ÉS NEGATÍV HATÁSAI

OKOS ESZKÖZÖK POZITÍV ÉS NEGATÍV HATÁSAI A GYERMEKEK FEJLŐDÉSÉRE
Előadás és kerekasztalbeszélgetés a Pedagógiai Szakszolgálat szakembereivel

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Az okos eszközök észrevétlenül lettek fontos szereplői az életünknek, a világ háztartásainak 64%-ában található olyan eszköz, amely videójátékra alkalmas, az emberek nagy többsége azonban keveset tud a játékok hatásairól. A mi felelősségünk megtanítani a gyerekeket a közösségi média és a videójátékok megfelelő használatára, ám ez nehéz, ha nem értjük teljesen, miről van szó. Minél többet tudunk az okos eszközökről, a videójátékokról és azok hátteréről, annál könnyebben értjük meg a Z és alfa generációt, akik már úgy születtek, hogy az internet és a videójáték természetes részét képezi a mindennapjaiknak.

Ajánlatunk


A kontratenor Kangmin Justin Kim mintha egy k-pop együttesből lépett volna elő: extravagáns, szemtelen stílusához olyan hang társul, ami több nemzetközi szaklap toplistájára is eljuttatta már. Ő lesz a szólistája a Nicolas Altstaedt vezette együttesnek.

Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán – zenés játék –

Gyermekeink kedvenc rajzfilmhőse a méltán népszerű, minden nemében vicces és aranyos PEPPA malac először Magyarországon élőben!

Ajánló


Nagy bajban van Jim Watt, az egyik jeles londoni brókercég fiatal vezetője. No, nem a tőzsdei hossz vagy bessz ingatta…

A 60 perces angol és francia nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz és spanyol nyelvű túrák…

A zenekar története 2023. március 11-én újabb fontos állomáshoz érkezik, első magyar zenekarként játszanak Magyarország legújabb, legnagyobb, hipermodern csarnokában, az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!