Program


Beck@Grecsó - Hoztunk valamit magunkból koncert

Beck@Grecsó - Hoztunk valamit magunkból koncert

Egy lemez, csinos bakelit, amin dalok ülnek. A „hoztunk valamit magunkból” Beck Zoltán dalszerző, író és Grecsó Krisztián író, költő, dalszerző első közös munkája. Eddig a komisz tények. A barázdák között meg ott van egy régi barátság, egy közös est, a sok együttlét, utazás, távolba révedés.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 26. péntek, 19:00

A „hoztunk valamit magunkból” estekre az előadók újra és újra vittek magukkal valami zenés „meglepetést”. Az egyre szabálytalanabbul, mindenestül közösen írt dalok aztán egy szinte tematikus lemezzé álltak össze. A dalok hangját, stílusát, erejét a sok munkával, kísérletezve, érlelve felvett anyag adja, amit az előadók Ligeti György producerrel rögzítettek a ZAJZAJZAJ stúdióban, Pécsett. És most, az est anyagából formált műalkotás újra egy (másik) estté válik.

Közreműködnek:
Beck Zoltán (ének, gitár, zongora, billentyűs hangszerek)
Grecsó Krisztián (ének, gitár)

Kezdés: 19:00 óra
Kapunyitás: 18:00 óra

Kerekesszékkel érkező nézőinket kérjük, hogy jegyvásárlás / előadás előtt vegyék fel a kapcsolatot velünk, hogy biztosítani tudjuk a számukra fenntartott helyeket. Az UP Rendezvénytér akadálymentesített, kerekesszékes nézőink a 9. sor szélén tudnak helyet foglalni.

Megvásárolt jegyeket csak a koncert elmaradása vagy műsorváltozás esetén áll módunkban visszaváltani vagy másik időpontra cserélni.

Ajánlatunk


Havasi Balázs zongoraművész újra a Tokaj Fesztiválkatlanban ad koncertet 2024. augusztus 10-én!

Michelle Kholos Brooks – Kelly Younger: KALAMAZOO (Orlai Produkció)

Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról.

Ajánló


M. M. u. 80-ban az X bolygón az egértársadalom élete veszélyben forog. Az Intermouse rég visszavonult aduásza, Nick Grabowski az…

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

A Játékszín Aranylakodalom című komédiája a 2020-ban az Újszegedi Szabadtéri Színpadon is nagy sikerrel bemutatott Legénybúcsú nem kevésbé fergeteges folytatása…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!