Program


Bebújós

Bebújós

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 16. szerda, 19:00

A féltő apukák és az aggódó anyukák gondosan választottak óvodát gyermekeiknek. Az óvónő megbízható, jó pedagógus, a többi szülő szintén rendes ember, nyugodtan ott lehet hagyni a gyerekeket ebben a biztonságos közegben. Problémák persze mindenhol adódhatnak. Még ebben az álom oviban is, ahol a nagycsoportosok furcsa dolgokat kezdenek el játszani.  A felnőttek viszont nagyon figyelnek, nem hagyják, hogy baj történjen, ezért nyomozásba fognak, hogy megtudják, kitől ered a bűnös játék. Négy szülő, négy gyerek és egy óvó néni. Egy gyerekjátékról szól majd az egész. De komolyan is vehetik.

,,Amikor a gyerekek a felnőtteket utánozzák, az vagy nagyon aranyos vagy nagyon ijesztő. De amikor a szülők utánozzák a gyerekeiket, az egyszerűen csak ijesztő. Jó, nem biztos, hogy tudatosan csinálják, lehet, hogy csak megőriztek valamit gyermeki énjükből, ezért félnek mondjuk a krokodiloktól. Vagy egy óvodás kisgyerektől, esetleg egy gyerekjátéktól. Mert hát ki halott már olyat, hogy bebújós? Ki játssza és miért? És egyáltalán. Hogy jutott ilyesmi az eszébe?” (Pass Andrea) 

A produkció a Budapest Főváros Önkormányzata által meghirdetett Staféta program keretében valósult meg. Készült az Örkény István drámaíró pályázat és a STAFÉTA pályázat támogatásával.

Szereplők:
PETRIK ANDREA, HERCZEG ADRIENN, SCHRUFF MILÁN, FORMÁN BÁLINT, RÉTI ADRIENN

Díszlet: BALÁZS JULI
Jelmez: PETŐ KATA
Zene: KERESZTES GÁBOR
Fény: BREDÁN MÁTÉ, LOHÁR ANTAL
Asszisztens: HANNIG DÓRA

Író, rendező
PASS ANDREA

Külön köszönet: PINTÉR BÉLÁNAK, SZAMOSI ZSÓFIÁNAK, BAGDI KATINAK
Támogatók:
Budapest Főváros Önkormányzata, BVA - Budapesti Városarculati Nonprofit Kft., Staféta, Füge Produkció, Pesti Est, Est.hu, Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház, Budapesti Tavaszi Fesztivál

Ajánlatunk


A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!