Program


BBQ kurzus kezdőtől a profi szintig
10

BBQ kurzus kezdőtől a profi szintig

Gyere el képzésünkre és tanuld meg a barbecue-készítés mesterségét az alapoktól, a professzionális szintig, melyben Nagy Iván és Tamási Péter lesznek a segítségedre!

Aktuális előadások






A kurzus két fő részből áll, melyek egymással párhuzamosan zajlanak. Elkészítünk egy komplett KCBS verseny bbq produkciót (csirke, sertésoldalas, Boston butt, marhaszegy),

és ezzel párhuzamosan a Ti segítségetekkel  füstre kerül egy hobby (lakossági) bbq menüsor hazai beszerzésű húsokból, hogy az otthoni sütéseitek is tökéletesen sikerüljenek.


Ezáltal látszik a kontraszt, a két megvalósítás között és lehetőség nyílik a professzionális eszközök, fűszerek, és technikák kipróbálására, elsajátítására, 

valamint az egyik legfontosabb elemre, az ízprofil megismerésére.

 

Témakörök: bevezetés a bbq világába, előkészítés, eszközök, Hot&Fast vs. Low&Slow, húsválasztás, trimmelés, injektálás, tűz managment, csomagolás, készültség ellenőrzése, versenydobozok felépítése, kóstolás, melegen tartás, köretek, és minden felmerülő kérdés megválaszolása

 

 


Általános információk

 

- további részletek a www.suncitybbq.hu oldalon

- a kurzust részben fedett helyen tartjuk, így nem kell aggódnod a rossz időjárás miatt, de kérjük, hozz magaddal az évszaknak megfelelő öltözetet, 

mivel ebben az időszakban még hűvös lehet

- a kurzus egész napos, reggel 7-től délután 19 óráig tart

- aktuális hírek, Covid-19 információk  a www.facebook.com/suncitybbq oldalon

 


 

Ajánló


Sétánkon Erzsébet osztrák császárné és magyar királyné nyomdokain járunk: megismerjük kedvenc budai kertjeit, az Ybl Miklós tervei alapján épült, neoreneszánsz…

„Amikor elhívok valakit jógázni akkor általában az első mondata az, hogy nem vagyok elég flexibilis, erős, laza, hajlékony. Aztán amikor…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!