Program


Barokk Randevú - Vivaldi 4 Seasons - A crossover koncert
3

Barokk Randevú - Vivaldi 4 Seasons - A crossover koncert

A Négy Évszak című hegedűverseny-sorozatot mindenki ismeri, de ebben a formában még soha nem hallhatta.
A teljes zenemű átdolgozásra került, tételről tételre haladva több zenei stíluson átívelő utazásra invitáljuk a hallgatót.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 9. vasárnap, 20:30

Barokk Randevú
Vivaldi 4 Seasons - A crossover koncert

A klasszikus zene fúziója a swing, jazz, latin és folk zenével, egy izgalmas kísérlet a barokk egyik legnagyobb művének modern feldolgozására.

Bemutatjuk a Swing à la Django zenekar legújabb izgalmas crossover koncertjét a híres olasz zeneszerző és hegedűművész, Antonio Vivaldi legnépszerűbb művének átdolgozásából.

A Négy Évszak című hegedűverseny-sorozatot mindenki ismeri, de ebben a formában még soha nem hallhatta. A teljes zenemű átdolgozásra került, tételről tételre haladva több zenei stíluson átívelő utazásra invitáljuk a hallgatót.

Az ismert melódiákat izgalmas swing, jazz, latin és folk hangzásokba és ritmikába vezetik át a zenészek, olasz, francia, magyar, spanyol, amerikai dallamok és virtuóz improvizációk szövik át.

A kísérlet célja, hogy közelebb hozza a barokk zenét a ma emberéhez, közérthetővé tegye a régi idők zsenialitását!

Swing à la Django - the virtuosity of Swing

A Swing à la Django együttes Magyarország egyik legismertebb és leginnovatívabb pop-swing zenekara. Különleges stílusötvözetet teremtettek azzal, hogy zenéjük hangzásában harmóniára talál a pop zene keverve a magyar autentikus folklór zenével, a francia manouche swinggel és az argentín bossa novával. Ezen stílusok mixének eredménye ez az általuk „Hungarian Django Swing”-nek nevezett egyedi stílus. A zenekar slágerei meghódították az elmúlt két évben a nagyobb rádiók lejátszási listáit és a online videós felületeken milliós nézettségeket értek el. 2021 -ben „A DAL” című vetélkedő műsor 5. helyezettjei, 2022-ben pedig középdöntősei lettek saját szerzeményeikkel. 2021-ben a Mahasz éves rádiós játszási toplistáján 25. helyig jutottak a Gyémánt című feldolgozásukkal. Emellett 2022 tavaszán teltházas koncertet adtak a Budapest Papp László Arénában Bangó Margit hivatalos zenekaraként.

LOMBOS Pál - zenekarvezető / nagybőgő
DANI János - szóló gitár & hegedű
SERES Vilmos- klarinét & tárogató
DANI Norbert - ritmus gitár & nagybőgő
GALLYAS-LAKATOS Róbert - zongora
WEISZ Nándor - ütő
feat. BARANYI Zoltán - hegedű

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!