Program


Barkóczi Noémi lakáskoncert a Trafóban

Barkóczi Noémi lakáskoncert a Trafóban

Március 9-én Barkóczi Noémiék egy különleges lakáskoncertet idéző hangulatot igyekeznek a Trafó színpadára varázsolni, ahová rendhagyó módon érkeznek a meghívott vendégelőadók, így bekapcsolódva az este programjába. És, hogy kik ők, hamarosan kiderül.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 9. szombat, 20:00

Barkóczi Noémi lakáskoncert a Trafóban

Egy estére most bárki beköltözhet Barkóczi Noémiék közös lakásába. Egy olyan képzeletbeli albérletbe invitál a zenekar, ahol mindenki otthon érezheti magát és ahol ezúttal a dalszövegek is életre kelnek. Ebben a miliőben visszaköszön az albérletek kopottas romantikája, a magányos, de olykor gyümölcsöző pillanatok, ahova bármikor betoppanhat egy látogató, csak úgy váratlanul. Március 9-én Barkóczi Noémiék egy különleges lakáskoncertet idéző hangulatot igyekeznek a Trafó színpadára varázsolni, ahová rendhagyó módon érkeznek a meghívott vendégelőadók, így bekapcsolódva az este programjába. És, hogy kik ők, hamarosan kiderül.

Barkóczi Noémi énekes-gitáros-dalszerző a 2010-es évek elején tűnt fel a színen, egyedi hangvételű dalai már első nagylemeze idején egy sajátos univerzumot alkottak (Nem vagyok itt, 2017). A hosszú évek hallgatását megtörő 2021-es Dolgom volt című nagylemezen az akusztikus gitárt elektromosra cserélte és sokkal bátrabban kísérletezett újabb, karcosabb hangzásokkal. Az album kapott Fonogram-jelölést, és több hazai médium az év nagylemezei között emlegette. Azóta Gulyás Kristóffal (mius) és Bognár Mártonnal (Kamikaze Scotsmen) kiegészült zenekara bejárta a hazai klubokat és fesztiválokat, és most már bizonyos, hogy az együttes zenéje ugyanolyan jól működik többezer ember előtt a Budapest Parkban, mint egy vidéki klub pincéjében. Noémi szerepelt szövegíróként a Dalfutár című műsorban, közreműködött Jónás Vera egyik dalában és a Kaláka előtt tisztelgő nagylemezen, valamint több dala is feltűnt hazai filmekben. Barkóczi Noémi harmadik nagylemezén dolgozik, amelyről két dal (Szia fényfolt, Mintha értenék) már meg is jelent.

Az esemény az NKA támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna. Amit sötétben mondtok, világos nappal hallják majd, és amit a zárt falak közt fülbe súgtok, azt a háztetőkről fogják hirdetni. - Lukács evangéliuma 12:1-3.

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!