Program


BALKAN SYNDROME-DUNA FESzT
7

BALKAN SYNDROME-DUNA FESzT

Balcan Syndrome

A „Balkán szindróma” című darabot 1987-ben írták.
A Szovjetunióban a „peresztrojka” a rendszer megmentésére törekszik. Bulgáriában az elit csendben várja, hogy mindez véget érjen.
A színpadon, ahogy felemelkedik a függöny, egy újabb hazai történet veszi kezdetét, mígnem hirtelen egy férfi bukkan elő a közönség soraiból, majd egy második, egy harmadik, még egy...  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 10. szombat, 19:00

Balcan Syndrome

 

A „Balkán szindróma” című darabot 1987-ben írták.

A Szovjetunióban a „peresztrojka” a rendszer megmentésére törekszik. Bulgáriában az elit csendben várja, hogy mindez véget érjen.

A színpadon, ahogy felemelkedik a függöny, egy újabb hazai történet veszi kezdetét, mígnem hirtelen egy férfi bukkan elő a közönség soraiból, majd egy második, egy harmadik, még egy... A színpadon szereplő színészek minden igyekezete a darab folytatása érdekében kudarcra van ítélve. A közelmúltig névtelen emberek nem akarnak tovább hallgatni. Nem hallgathatnak tovább az életük igazságtalanságairól. A „közönség” látni akarja problémáikat, drámáikat.

 

Egymás után lépnek színpadra. Látjuk az emberek abszurd próbálkozásait, akiket megzavartak a folyamatban lévő változások - az egyedülálló apa, az időjós, a matektanár, az öreglány, a falusi ember, az értelmiségi... Mindenki megosztja problémáit a hallgatósággal, és keresi annak megértését. A színház az emberek spontán haragjának tribünjévé változik.

 

A végén feltűnik egy félresikerült nászbuli... Véletlenül a közönség, vagyis a való élet veszi át a színházat és ebben a párhuzamos valóságban mindenki felfedi szenvedélyeit, sebeit, vágyait... Mindenki megosztja fájdalmát, félelmét, reményeit.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!