Program


Bakáts Feszt - Csehov: De mi lett a nővel?

Bakáts Feszt - Csehov: De mi lett a nővel?

Csehov: De mi lett a nővel?
férfimese egy részben
Író: Anton Pavlovics Csehov


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 24. péntek, 21:00

E különös dramaturgiájú előadásban, mely Csehov elbeszéléseinek helyzeteire épül, szerelmek és csalódások, kivégzések és foghúzások, öngyilkosságok és ellenvonatok kavarognak Irina Bikulina ártatlan, mégis felkavaróan buja, szenvedélyes alakja körül. A játék végén minden titokra fény derül – a legvégsőre is - és megelevenedik a férfivágy örök tárgya, az a bizonyos legendás nő.

„A játék ősi törvényei szerint szerveződik minden. Úgy játszik Gyabronka, Horváth, Honti (na és Kiss rendező), mint a gyerekek. Komolyan, könnyedén, hittel. Alakítanak és jeleznek. Átlényegülnek és kikukkantanak szerepeikből. S a nézők hisznek nekik. Egy szempillantás: civil hangból átváltanak szerepre, oda és vissza. Magukkal sodornak: látjuk, amit látnak, hisszük, amit hisznek. Szeretik a nézőket.” (Molnár Gál Péter)

A színházi előadásokra jegyek az interticket.hu országos hálózatán, a Pinceszínház (H-P 9-17), valamint az FMK (H-P 9-17) jegypénztárában vásárolhatók.
A helyfoglalás érkezési sorrendben történik.
Jegyár: 1 000 Ft
Kedvezményes jegyár : 500 Ft
Kedvezményes jegyek ferencvárosi lakosoknak ferencvárosi lakcímkártyával, valamint nyugdíjasok és diákok részére csak személyesen vásárolható.

Jegyeiket kérjük kinyomtatva hozzák magukkal!

Ajánlatunk


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

zenés játék két részben

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!