Program


Bacsó Kristóf Quartet

Bacsó Kristóf Quartet

Bacsó Kristóf szaxofonosként és zeneszerzőként is a magyar jazzélet egyik meghatározó alakja, elég csupán annyit említenünk, hogy az elmúlt években négy szerzői lemeze jelent meg, a trióformációtól a kvartett vagy kvintett felállásokon át egészen a big bandre írt kompozíciókig bezárólag.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 3. szombat, 20:00

Bacsó legutóbbi albuma Imaginary Faces címmel jelent meg a BMC Records kiadásában, erről a lemezről is hallhat majd darabokat a közönség, de a kvartett repertoárja főként új kompozíciókból áll, amelyek a kortárs jazz, a magyar népzenei örökség és a kortárs klasszikus zene stíluselemeit is rendkívül avatott módon, új minőséget létrehozva illesztik egyedi zenei koncepcióba. Szabó Dániel, Tóth István és Szabó Dániel Ferenc személyében a magyar jazzélet olyan meghatározó szereplőit köszönthetjük a zenekarvezető oldalán.

Közreműködik:

Bacsó Kristóf - szaxofon
Szabó Dániel - zongora
Tóth István - bőgő
Szabó Dániel Ferenc - dob

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Ajánló


Gioachino Rossini A SEVILLAI BORBÉLY Opera két felvonásban, olasz nyelven, magyar és angol felirattal

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!