Program


Bácskai Juli Pszichoszínháza: Örvény. Törvény. Öntörvény.

Bácskai Juli Pszichoszínháza: Örvény. Törvény. Öntörvény.

Április 14-én a K11-ben Bácskai Juli Pszichoszínháza újabb premierrel vár mindenkit: ÖRVÉNY. TÖRVÉNY. ÖNTÖRVÉNY címmel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 14. péntek, 19:00

Bácskai Juli Pszichoszínháza:
Örvény. Törvény. Öntörvény.

Író-pszichológus szakértő Bácskai Juli.
Főszerepben Vlahovics Edit és Fenyő Iván.
Közbehegedül Bóna János.

Hangulat-és kapcsolatjavító Vándorszínház. A pszichológia tudománya szórakoztató színházi formában. Miért PSZICHO? Miért SZÍNHÁZ? Mert mindenkinek ismerősek a témák: szerelem, vágy, féltékenység, párkapcsolati harcok, generációk vitája, szenvedélyek, szenvedélybetegségek – humorral, iróniával előadva - pszichológus szakértővel.

Alapító-ötleadó-író-rendező-szakértő-műsorvezető-menedzser-producer-kellékes-titkár-igazgató: Bácskai Juli pszichológus „szabadSZÓműves”. A PSZICHOLÓGUS kitalálja a témát, a szituációkat és a karaktereket. Előadásonként 2 színész játszik, improvizál a pszichológus forgatókönyvére. Minden előadás egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. A SZÍNÉSZ elég szabad ahhoz, hogy önálló alkotóként élje át a Pszichoszínház minden előadását, de elég ötletet kap ahhoz, hogy ne legyen bizonytalan. A NÉZŐ is megszólalhat.

Nézed, mintha nem Rólad szólna, pedig DE. Mottó: „Nem a te életedet boncolgatjuk, de beletrafálhatunk. Nem a miénket teregetjük, de nagyon ott leszünk!” Interaktív? Nem hívjuk fel színpadra a nézőket (arra tartjuk a profi színészeket), de beszélgetünk a közönséggel.

Ajánlatunk


Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj Fesztiválkatlan színpad lép fel.

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Szente Vajk íróként nemcsak a végsőkig feszíti a nevetőizmokra specializálódott bohózat kereteit, hanem föl is frissíti, már-már szinte a műfaj…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!