Program


BabaFok-Húsvéti kézműves nap

BabaFok-Húsvéti kézműves nap

HÚSVÉTI ALKOTÓ-HANGOLÓ ÉS EXTRA JÁTÉKNAP

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 31. péntek, 17:00

BabaFok-Húsvéti kézműves nap

Húsvétra készülődve a kicsikkel kézműves ünnepre hangoló foglalkozást tartunk, amely fejleszti a gyermek kézügyességét és művészi készségeit. A közös alkotás, együttlét örömét szeretnénk megteremteni a BabaFok Közösségi Térben. A kreatív foglalkozás mellet vagy közben szabadon játszhatsz, mozoghatsz fejlesztő eszközeink segítségével.

- állat ujjbáb készítése – színezése, festése
- színes nyuszi és csibe készítése

Jegyár a gyermekeknek díjtalan

Gyere el mindenképpen, hiszen 20 darab igazi kézműves, horgolás technikával és szeretettel készült nyuszit, tojást és kosárkát sorsolunk ki a programon részt vevők között.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

komédia, szerencsejáték egy részben

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Szabó Magda műve talányos életet zár be egy olyan szimbolikus ajtó mögé, amely felnyitására mindannyian áhítozunk. A kriminek sem utolsó…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!