Program


Az utolsó pillanat - M1M Társulat

Az utolsó pillanat - M1M Társulat

Az utolsó pillanat...

Improvizációs színház az M1M Társulattal
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 14. szombat, 19:00

Az utolsó pillanatban meggondoltam magam, az utolsó pillanatra örökre emlékszem, az utolsó pillanatban eszembe jutott, az utolsó pillanat meghatározó volt, az utolsó pillanatban elértem a gépet, az utolsó pillanatban elküldtem…Másodpercek alatt a negatívból pozitív lesz, pozitívból negatív, érzelmek tömege tolul bennünk, mert az a pillanat mindent megváltoztathat.
Ezen az előadáson olyan történeteknek ajánljuk a színpadot, amelyekben egy utolsó pillanatban sok minden történik bennünk, körülöttünk. 

Ajánlatunk


Kultikus történet a legkisebbekben lakozó erőről, a barátságról és a világ megváltoztatásáról a lehető legegyszerűbb, de nagyszerűbb megoldásokkal...

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Ajánló


Az immár 28 éves múltra visszatekintő Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál a világ egyik legrangosabb cirkuszművészeti seregszemléje, amelyet kétévente rendeznek meg a…

Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba! (A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!