Program


Az ősi szentendrei borok nyomában, a délvidéki borok titkai Ercsey Dániel borszakíró előadásában

Az ősi szentendrei borok nyomában, a délvidéki borok titkai Ercsey Dániel borszakíró előadásában

A kortárs szerb borok kóstolása során izgalmas beszámolókat hallhatunk a házigazda délvidéken szerzett tapasztalatairól.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 26. vasárnap, 19:00

Az ősi szentendrei borok nyomában, a délvidéki borok titkai
Ercsey Dániel borszakíró előadásában
 
Szentendre borászatának meghatározó szereplői voltak a 17. század végén ide menekülő szerbek. Bár az ő munkásságuk és az általuk készített borok azóta már a feledés homályába merültek itt nálunk, de a délvidéken még napjainkban is sok izgalmas, számunkra egzotikus bor készül. Házigazdánk, Ercsey Dániel borszakíró, borblogger segítségével azt próbáljuk elképzelni, hogy milyen is lehetett az itt készült borok stílusa.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!