Program


Az égig érő fa

Az égig érő fa

A ZENTAI MAGYAR KAMARASZÍNHÁZ, A FORRÁS SZÍNHÁZ ÉS A SOPRONI PETŐFI SZÍNHÁZ KOPRODUKCIÓJA.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 15. csütörtök, 17:00

Bátorság, leleményesség, hit – ezekre van szükség ahhoz, hogy valaki elinduljon felfelé az égig érő fa derekán. A lélek útján – a felnőtté válás felé. És János, a kondáslegény elindul. Nem is sejti, hogy mennyi csoda, szépség, kaland és nehézség vár rá. Útja során megismeri a félelmet, a szerelmet, a barátságot, a rosszindulatot és a jó szándékot, a fájdalmat és a boldogságot is. – Senki sem születik hősnek, de azzá válhat, ha tiszta szívvel és nyitott lélekkel járja az útját.

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!