Program


Jókai Mór - Másik Lehel - Vizeli Csaba: Az aranyember

Jókai Mór - Másik Lehel - Vizeli Csaba: Az aranyember

Jókai Mór legolvasottabb regényéből készült nagyszabású musical a világtól való elvágyódás története.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 18. kedd, 20:30

Jókai-Másik-Vizeli: AZ ARANYEMBER
musical
A Magyarock Dalszínház előadása


Főbb szerepekben:

Csengeri Attila, Egyházi Géza, Varga Miklós, Nagy Anikó, Kuczmann Ágnes, Molnár Ágnes, Varga Vivien, Ondrik János, Sándor Dávid...

Közreműködik a Magyarock Dalszínház társulata

Jókai Mór regénye alapján a szövegkönyvet és a dalszövegeket írta: VIZELI CSABA
Zene: MÁSIK LEHEL

Jelmeztervező: KEMENSES FANNI
Jelmez: BALAI ZSUZSA, MÁSIKNÉ VIZELI ANITA
Színpadkép: SIKLÓSI JÓZSEF Ybl-díjas építész, VIZELI CSABA
Koreográfus: ORBÁN VIKTOR
Művészeti munkatárs: KOLTAY GÁBOR, MIKLÓS TIBOR
Rendező: VIZELI CSABA

Jókai Mór legolvasottabb regényéből készült nagyszabású musical a világtól való elvágyódás története. Tímár Mihály, a legyőzhetetlennek hitt hős, aki a hirtelen jött gazdagság, a mesés kincsre lelés dacára sem boldog. Mert nincs meg a mindennél fontosabb: az igaz szeretet. A boldogság végül eljön, hogy válaszút elé állítsa a hőst: megválik-e a vagyontól, társadalmi rangtól valamiért, ami kézzel nem fogható, talán csak egy illúzió. Tímár Mihály története kritika: a kiéhezett lélek tiltakozása az anyagi világ ellenében. Mind iskolai (12 éves kortól), mind felnőtt bérletsorozatokba is ajánljuk az év bármely időszakában.

 

 

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!