Program


Az Anya

Az Anya

Ezt a fájdalmasan szép és emberi darabot Magyarországon még nem mutatták be. Az ősbemutató a Karinthy Színház és a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának koprodukciójában készül.

Aktuális előadások



Florian Zeller: Az anya 14+
Dráma
100 perc 1 felvonásban

Florian Zellert rettenetesen érdeklik azok a helyzetek, amiktől egy családon belül az emberi kapcsolatok megromlanak és a szubjektív emlékezés széttöredezetté válik és felbillen a vélt és valós igazság egyensúlya. Amikor egymásnak feszül a kiesett idő okozta emlékezet-lánchoz való makacs ragaszkodás és a környezet rálátása a valóságra. Hogy hol van az a pont, amikor Anne, a fiát felnőni és elengedni képtelen anya és a férje elvesztése miatt keserűségében a házasságát tovább mérgező feleség elméje megbomlik, nem tudjuk meg. Mi már a végállapotba kapcsolódunk be, amikor a képzelet és valóság végleg összekuszálódik és egy elveszett, kétségbeesett, de cinikus nőt látunk saját életében elveszve bolyongani.

Ezt a fájdalmasan szép és emberi darabot Magyarországon még nem mutatták be. Az ősbemutató a Karinthy Színház és a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának koprodukciójában készül. Az előadás rendezője Talgat Batalov üzbég származású rendező, díszlettervezője Natalia Chernova orosz alkotó, jelmeztervezője Andrada Chiriac. A magyar nyelvű fordítást a társulatok számára a Karinthy Színház igazgatója, Olt Tamás, valamint Váradi R. Szabolcs készítette.

Szereplők
Az anya (Anne)..................... Nagy-Kálózy Eszter
Az apa (Pierre)..................... Bokor Barna
A fiú (Nicolas)....................... Karácsony Gergely
A lány (Élodie)...................... Kovács Vecei Fanni

Alkotók
Rendező: Talgat Batalov
Magyar szöveg: Olt Tamás és Váradi R. Szabolcs
Díszlettervező: Natalia Chernova
Jelmeztervező: Andrada Chiriac
Fénytervező: Narek Tumanian
Rendezőasszisztens: Kiss Krisztina

Az előadás Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata támogatásával jött létre.

Florian Zeller: Az anya című művét az Agence DRAMA – Párizs (Franciaország) képviseli.
Magyarországi partner: Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség.

Ajánló


„Minden bizonytalan, csak a szerelmünk bizonyos".

A produkció egy olyan kortárs táncszínházi mű, amelynek alapvető célja egy speciális hangvételű, valamint stílus jegyeket hordozó, mély gyökerekből táplálkozó…

A 7 lufi a veszteség első megtapasztalásáról és a végtelen boldogságról szól, amit most Rezes Judit és Szabó Győző nagyobbik…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!