Program


Asztalitenisz Vb 2019 - 6.nap DÉLUTÁN (18:00-22:00)

Asztalitenisz Vb 2019 - 6.nap DÉLUTÁN (18:00-22:00)

LIEBHERR 2019 ITTF ASZTALITENISZ VILÁGBAJNOKSÁG
LIEBHERR 2019 ITTF WORLD TABLE TENNIS CHAMPIONSHIPS
2019. április 21 - 28.
A világ legjobb asztaliteniszezői mérik össze tudásukat Budapesten.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 26. péntek

Ez lesz a negyedik alkalom, amikor a magyar főváros adhat otthont az év legfontosabb ping pong eseményének. Közel 70 évvel az utolsó alkalom után, ismételten –a sok helyen csak „Duna gyöngyének” nevezett város rendezheti a vb-t.
Április egy rendkívül sűrű hónapnak ígérkezik. A világbajnokság mellett, húsvét is erre az időszakra esik 2019-ben. A hónap 21. napján, ami egyben a kereszténység legnagyobb ünnepe, a feltámadás napját ünneplik. Ezzel egy időben, az asztalitenisz kedvelőinek kedve is újra szárnyalhat, amikor a vb első napján útjára indul a labda.
Mindenkinek, aki szereti, hiszen mindenki szereti! A Szervező Bizottság minden idők legjobb világbajnokságát szeretné megvalósítani, és ehhez rengeteg külön programot szervez családoknak és kiállítóknak egyaránt.

A szurkolói zóna és a kiállítói standok már várják a HUNGEXPO területén a kilátogató vendégeket, a kiállítani kívánókat és a ping pong szerelmeseit.

Szurkoljunk együtt a magyar válogatottnak!

A rendezvény látogatása 3 év alatt ingyenes.
Kedvezményes jegyek/bérletek 18 év alatt és 65 év felett válthatók.
Az 1 - 4. nap mérkőzései két helyszínen, a G és A pavilonban kerülnek megrendezésre. Az 5. naptól a mérkőzések helyszíne a G pavilon.

A VIP jegyek a 13. szektorba szólnak, az 5. naptól vásárolhatók. A jegy tartalmazza a VIP helyet, étkezés biztosítását és parkolást a Hungexpo területén belül.

 

Ajánlatunk


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017 nyár elején megjelent PestiEst-ben csak úgy sorjáznak a tabutémák, ám a kifejezetten harcos kiállása, a teljesen újszerű rímképlet és a hitelesség azonnal feltűnést keltett. A bemutatkozó nagylemezén (Nehézlábérzés, 2018) Krúbi teljes fegyverzetében jelenik meg: erőteljes politizálás, szexualitás, celebek bírálata, tabudöntögető témák. A 2019-es Zárolás feloldva EP dalait a gyors befutás hátulütői, az agresszíven nyomuló rajongók, a tolakodó nők, az eredményt váró menedzserek népesítik be. A korábbinál egységesebb, komorabb hangvételű második album után 2020 augusztusától Krúbi szívizomgyulladás miatt csaknem tíz hónapig nem állt színpadra, de 2021 nyarán újra nagy sikerrel zenélt. A betegségéről szóló csaknem kilenc perces Szív című dal hamar népszerű lett. Legutóbbi, III. Krúbi című albumát éppen 29. születésnapján, 2023. november 17-én dobta piacra, többek között a Ganxsta Zolee tehet mindenről című szerzeménnyel. A korong dalait 2024 januárjában a Papp László Sportarénában tartott nagyszabású koncertjén hallgathatták meg élőben a rajongói. Beton.Hofi szabályosan berobbant a hazai újhullámos hiphop világába. A 2021 júniusában megjelent első, ‘comic sins’ c. mixtape óriási kritikai és közönség sikert aratott, a 2022-ben kiadott ‘Playbánia’ megjelenését követően, pedig egyértelművé vált, hogy Beton.Hofi az elkövetkezendő évek meghatározó könnyűzenei előadója lesz. Egyedi hangzásvilágával, (ön)reflektív dalszövegeivel, hipnotikus színpadi jelenlétével, humorával és lelkes, magukat ‘Citromale Gang’ néven aposztrofáló rajongói bázisával gyorsan, mindössze 2 év alatt bebiztosította helyét a klubok és fesztiválok nagyszínpadain, hogy aztán 2023-ban már a telt-házas Budapest Parkban lépjen fel. 2022-ben a ‘comic sins’-ért, 2023-ban pedig a Playbánia albumért Fonogram díjat nyert az év hazai rap vagy hip-hop albuma/ hangfelvétele kategóriában, Hundred Sins-el közös Bagira c. dala, pedig a 3. legtöbbet játszott magyar dal lett valaha Spotifyon. A trilógiát záró “0” c. 20 dalos lemeze 2024 tavaszán jelent meg. A lemezt áprilisban, első “aréna showján” az MVM Dome-ban mutatja be. Super Early Bird: 6500 Ft (korlátozott darabszámban) Early Bird: 7500 Ft (korlátozott darabszámban) Standard: 8500 Ft VIP: 12000 Ft (korlátozott darabszámban) VIP jegy tartalma: gyors belépés a VIP bejáraton keresztül, a koncertet közvetlenül a színpad előtt egy elkülönített nézőtéri helyről élvezheted, egyedi VIP pass és karszalag, welcome drink

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!