Program


Asteroid City (Csortos)

Asteroid City (Csortos)

A film egy fiktív amerikai sivatagi városban játszódik 1955 körül. Ide szervezték meg az ifjúsági csillagász/űrkadét kongresszust, hogy összehozza egy kis baráti és tudományos versengésre a diákokat és a szülőket szerte az országból. Ám a rendezvény programját olyan események szakítják félbe látványosan, melyek megváltoztathatják a világtörténelmet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 26. kedd, 20:00

Asteroid City
amerikai romantikus vígjáték, 105 perc, 2023
angol nyelven, magyar felirattal

Rendező: Wes Anderson
Szerepelők: Adrien Brody, Jason Schwartzman, Matt Dillon, Jeff Goldblum, Jake Ryan, Rita Wilson, Grace Edwards, Sophia Lillis, Maya Hawke, Aristou Meehan, Stephen Park, Tony Revolori, Hope Davis, Tom Hanks, Fisher Stevens, Edward Norton, Willem Dafoe, Scarlett Johansson, Margot Robbie, Tilda Swinton, Jeffrey Wright, Steve Carell, Hong Chau, Rupert Friend, Bryan Cranston, Liev Schreiber

Wes Anderson új filmje egy fiktív amerikai sivatagi városban játszódik 1955 körül. Ide szervezték meg az ifjúsági csillagász/űrkadét kongresszust, hogy összehozza egy kis baráti és tudományos versengésre a diákokat és a szülőket szerte az országból. Ám a rendezvény programját olyan események szakítják félbe látványosan, melyek megváltoztathatják a világtörténelmet.

Forgalmazó: UIP-Duna Film

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

zenés party két részben

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!