Program


Apáról fiúra - Vujicsics, Söndörgő, ViGaD
3

Apáról fiúra - Vujicsics, Söndörgő, ViGaD

A három zenekarnak nemcsak repertoárja rokon, de tagjaikat nemzedékeken átívelő rokoni szálak fűzik össze.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 21. szombat, 19:00

Apáról fiúra
Vujicsics, Söndörgő, ViGaD 

A Vujicsics Együttes idén 45 éves, a hozzájuk rokoni szálakkal kötődő Söndörgő a 25. évfordulójára készül, a legfiatalabbak, a ViGaD zenekar pedig 5 esztendős. E ritka együttállás adja a szentendrei koncert egyediségét.

A három zenekarnak nemcsak repertoárja rokon, de tagjaikat nemzedékeken átívelő rokoni szálak fűzik össze.

 A Vujicsics Együttes autentikus előadásmódjával, tradicionális hangszereivel minden fellépésén lenyűgözi a közönséget. A Söndörgő a szüleikhez méltó színvonalat képviselve aratja sikereit itthon és külföldön. Zenéjükben elementáris erővel törnek föl a balkáni zenei világ elemei. A ViGaD zenekar tagjai is ígéretesen bánnak a hangszereikkel, lendületes zenéjükkel bizonyítva a családi  hagyomány átadásának eredményességét.
A koncerten külön-külön és együtt is megszólaltatják majd a Vujicsics Tihamér és Bartók Béla által gyűjtött délszláv dallamokat.

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!