Program


Anyósülés - Kovács András Péter önálló estje, előzenekar: Szabó Balázs Máté

Anyósülés - Kovács András Péter önálló estje, előzenekar: Szabó Balázs Máté

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 12. szerda, 19:00

Az anyósülésbe huppanni a villamosról azt jelenti: luxus, kényelem, egyéni törődés, tempó. Az anyósülésbe huppanni a volán mögül azt jelenti: kontrollvesztés, bizonytalanság, lefokozás, kudarc. Márpedig 2020-21 olyan időszak volt, mikor elég keveset volt nálam a volán. Ezen az előadáson elmesélem, milyen volt másfél évig az anyósülésen utazni.


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:
Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK
A dinamikus árazás az akciók ideje alatt az akcióban részt vevő előadások tekintetében szünetel.

 

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!