Program


Almamánia - Alma Együttes

Almamánia - Alma Együttes

Az ország talán legismertebb gyerekzenekara az egy órás családi koncert során improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: július 9. vasárnap, 10:30

„A gyerekek választottak minket.”
Az Alma Együttes kezdetben felnőtteknek zenélt, de egy véletlen felkérés kapcsán olyan sikeres gyerekkoncertet adtak, hogy ezt követően rövid időn belül azon kapták magukat, hogy szinte már csak gyerekkoncertjeik vannak.

Buda Gábor, a 25 évvel ezelőtt alapított együttes ötletgazdája, frontembere, énekese és zeneszerzője 2018 augusztusában új zenei alapokra helyezte az általa kialakított világzenei hangzást. Ekkor érkezett a zenekarba a kiváló basszusgitáros Berkesi Alex, majd 2022-ben Mits Marci szaxofonos is csatlakozott a csapathoz.

Az ország talán legismertebb gyerekzenekara az egy órás családi koncert során improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak. Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a nevető- és táncizmokat egyaránt megmozgató képességükben rejlik.

A zenekar saját dalai mellett 27 éve töretlen sikerrel adja elő klasszikus és kortárs költők legszebb verseit megzenésítve. Műsoruk során nevetve tanítják a gyerekeket, miközben felhőtlen és tartalmas szórakozást nyújtanak az egész családnak.

A zenekar számos Fonogram-jelöléssel, arany és platinalemezzel büszkélkedhet. A Gábor által komponált daloknak több mint 280 milliós youtube-letöltése van. Legsikeresebb daluk, a Ma van a szülinapom, a leggyakrabban megosztott hazai tartalom a Facebook-on. Az együttes a rendkívül sikeres Bogyó és Babóca rajzfilmsorozathoz írt zenét, főcímdalt készített a Khumba, vagy a Manu, a legsirályabb fecske című, 3D-s animációs rajzfilmekhez.

Évi 250-300 teltházas koncertet adnak itthon és külföldön.

A koncert hossza 60 perc.

Közreműködők

Zenekari tagok

Buda Gábor (Alapító-tag) gitár, ének, vokál
Berkesi Alex (Tag) basszusgitár, hegedű, vokál
Erkel Gyula (Meghívott vendégzenész) ütős szekció

Ajánlatunk


Giacomo Puccini PILLANGÓKISASSZONY – koncertszerű előadás Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Donna Sheridan, a független, céltudatos asszony nem mindennapi környezetet választott otthonául, itt született húsz évvel ezelőtt Sophie is, a lánya. Sophie, aki édesanyja szemléletétől eltérően mindig is szenvedélyes szerelemről, hatalmas fehér esküvőről álmodott, elvágyik a csodálatos mediterrán szigetről...

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Ajánló


Mit jelent nekünk József Attila? Ismerjük az életét. Van kedvenc versünk tőle. Életszakaszainkban újra- és újraértelmezzük sorait. De ritkán gondolkozunk…

Seregi László / Aram Iljics Hacsaturján SPARTACUS Balett három felvonásban

Varnus Xaver korunk egyik legismertebb orgonaművésze.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!