Program


Alma együttes - Buli

Alma együttes - Buli

Alma együttes - Buli - családi koncert
Koncertünkre szeretettel várunk minden dalolni, kacagni és táncolni vágyó gyermeket és gyermeklelkű felnőttet.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 18. szombat, 17:00

A Minimax Gyermekcsatornáról közismert gyerekzenekar a közel 1 órás családi koncert során improvizatív módon kezeli a táncos-zenés együttlétet: a gyerekek, sőt a szülők, pedagógusok is aktív részesei és formálói a sok vidámsággal fűszerezett műsornak.

Sikerük kulcsa a gyermeklelket megérintő őszinteségben, a „nevető”,- és „tánc-izmokat” egyaránt megmozgató képességükben rejlik.

A zenekar műsorában a nagysikerű saját dalok mellett 20 éve töretlen sikerrel adja elő a klasszikus és kortárs költők legszebb verseit megzenésítve.

A koncert gerincét természetesen a nagy közönség kedvencek alkotják, mint az Almamánia, Nád a házam, Ma van a szülinapom, Helikoffer, de ezek mindig az aktualitást kiszolgáló dalokkal egészülnek ki. Farsang esetén farsangi, Mikuláskor Mikulás, karácsonykor karácsonyi dalokkal. De ha környezetvédelmi rendezvényről van szó, akkor a nagy sikerű Szuperkukák sem maradhatnak el.

Műsorunk során nevetve tanítjuk a gyerekeket, miközben felhőtlen és tartalmas szórakozást nyújtunk az egész családnak.

A zenekar felállása 5 fő almagerezddel: ( Buda Gábor - ének, gitár, Szabó Tibor - gitár, bouzouki, tambura, Maroevich Zsolt - brácsa, hegedű, basszusgitár, Székely Zoltán - furulya, kaval, szaxofonok, Körmendy Dávid – ének, beatbox, cajun ).

A 20 éve alakult Alma Együttes, kezdetben felnőtteknek zenélt, de egy véletlen felkérés kapcsán olyan sikeres gyerekkoncertet adtak, hogy azon nyomban több másik felkérés is érkezett és rövid időn belül azon kapták magukat, hogy már csak szinte gyerekkoncertjeik vannak. (Ezért mondják, hogy a gyerekek választották őket.)

A csapat számos Fonogram jelöléssel, arany és platinalemezzel büszkélkedhet.

Legsikeresebb daluknak, a Ma van a szülinapom-nak több, mint 20 millió letöltése van és a leggyakrabban megosztott hazai tartalom manapság a Facebookon.
Olyan sikeres rajzfilmzenéket írtak, mint a Bogyó és Babóca sorozat, főcímdalt készítettek a Khumba című 3D-s animációs rajzfilmhez, sőt nagy sikerrel fut a Pesti Magyar Színházban zenés gyerekdarabjuk az Almaszósz.
A zenekar évi 300 teltházas koncertet ad itthon és külföldön.

A Mézesvölgyi Nyár programjairól bővebben a  www.mezesvolgyinyar.hu oldalon, az esőnapokkal kapcsolatos tudnivalókról pedig az Általános Szerződési Feltételek aloldalon tájékozódhatnak.

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!