Program


Állatok Világnapja

Állatok Világnapja

Az állatok világnapja alkalmából egész nap állatsimogató, kézműves foglalkozások, arcfestés, ugrálóvár és színes programok, előadások várják a kicsiket és a nagyokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 30. szombat, 10:00

A részletes programunk:
10:00 - Családi táncház a Téka együttessel (Támogatás: )
11:00 - Gerzson, a ganajtúró bogár házasodik –Bagárháton bemutatók
Gerzson, a Bogárréten élő tavaszi álganéjtúró bogár, feleségül kéri Erzsókot, a ganéjtúró bogár leányt. Azonban Erzsók csak akkor megy feleségül Gerzsonhoz, ha a bogár legény a Földön élő rokon bogarak által készített golyókból hoz neki….
14:00 - Pesterzsébet - Kapitánypusztai Kutyaiskola bemutatója
15:00 - Mazsola – Fabula Bábszínház előadása (Mazsola, a gazdájától elkergetett induri-pinduri malac és a melegszívű Manócska felejthetetlen történetei elevenednek meg a bábszínpadon. Az előadás Bálint Ágnes eredeti meséje alapján)
Könyvtár program: diavetítés –Történetek a Futrinka utcából

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Magyarország EU-s csatlakozásának 20. évfordulóját ünnepli a nyitókoncert, amit a Budapesti Tavaszi Fesztivállal egyidős, világhírű Chamber Orchestra of Europe ad Perényi Miklós gordonkaművész közreműködésével.

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

Ajánló


ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!