Program


All comes back

All comes back

Váci Jazz Tükör

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 9. szombat, 20:00

All comes back

Házigazda: Pálinkás Gergely, gitáros, zeneszerző a hazai zenei élet elismert képviselője

Szabó Tamás és Nemes Zoltán (Jambalaya) a kilencvenes évek óta játszanak együtt.
Formációik a blues és a boogie-woogie műfaján túlmutatóan a klasszikustól a jazz-en át, egészen a legkülönbözőbb zenei műfajokig merészkednek. Jelenlegi saját zenekaraik mellet az újra összeállt duó hosszú évekre visszatekintő repertoárból válogat. Ahogy a zenekar neve is tükrözi: „All Comes Back”- minden visszatér. Mostani koncertjükön egy kis ízelítőt mutatnak be, a blues és jazz történetéből.

Ajánlatunk


Cordelia O’Neill néhol szívmelengető, máskor szívfacsaró kétszereplőse biztos kézzel vezet végig bennünket egy nagy megpróbáltatás elé állított párkapcsolat lentjein és fentjein. Megingathatatlan arányérzékkel vegyít egymásba humort és megrendülést, gyászt és életigenlést.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A spanyol Andrea Motis lenyűgöző tehetség, aki otthon van a jazz, a klasszikus zene, a funk és az elektronika világában,…

A bugaci határon; Délibábos Hortobágyon; Van az úgy, kérem néha, néha; Némán várni egy boldog percet; Én mától kezdve csak…

Ákos a jubileumi előadások után idén nyáron újra rockturnéra indul, melynek keretében július 27-én, a Tokaj Fesztiválkatlanban is fellép!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!