Program


Aki túsz, aki nem, jövök!
2

Aki túsz, aki nem, jövök!

interaktív túszkomédia két felvonásban

Aktuális előadások



Beleznay Endre és Magyar Attila ötleten alapján a színdarabot írta: Kövesdi Miklós Gábor és Ürmös Zsolt

Hogyan lesz egy hétköznapi könyvelőből túszejtő? Az egyik nap még a megszokott kis életét éli, a másik nap meg arra ébred, hogy túszul ejtett kétszáz embert, és mesterlövészek célkeresztjébe kerül. Reményi Oszkár (Magyar Attila) színre lépésekor a közönség tagjai még nem sejtik, hogy a világ legviccesebb túszkomédiájában hamarosan ők lesznek a túszok, akiken csak Tarnavölgyi Üzgür (Beleznay Endre) túsztárgyaló-celebritás tud segíteni...

Történetünk másik szereplője ugyanis a magyar-török származású Tarnavölgyi Üzgür, az ország leghíresebb túsztárgyalója. A bekattant könyvelő esete egyszerű rutinfeladatnak tűnik számára, ám ez az ügy más, mint a többi.

A végletekig kiélezett helyzetben Oszkár és Üzgür rájönnek, hogy sokkal több közös van bennük, mint azt először gondolták.
Ha szokatlannak találja a darab műfaját – túszkomédia -, nem véletlen, mivel ezt a fogalmat mi alkottuk meg, erre a rendhagyó produkcióra!

Szereplők:
Tarnavölgyi Üzgür - Túsztárgyaló és médiasztár..................... Beleznay Endre
Reményi Oszkár - Könyvelő és túszejtő.................................. Magyar Attila

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté…

Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!