Program


Akasztott ember - Mogács Dániel önálló estje, mikrofonpróba: Feiszt Viktor

Akasztott ember - Mogács Dániel önálló estje, mikrofonpróba: Feiszt Viktor

Dumaszínház est

Aktuális előadások







A további időpontok megtekintéséhez kattintson ide! (4)

Akasztott ember, avagy a Kiszámíthatatlan jövő. 
Stand-up, színház, báb és improvizáció. Kötélen lógva, mosolyogva várni, hogy mi lesz...
Háború, járvány, rezsiválság és infláció szőnyegbombázza mindennapjainkat, de hogyan lehet ezt túlélni? Úgy, hogy sz*runk rá! Úgy, hogy élvezzük a változást. Élvezzük, hogy végre elhagyjuk a langymeleg hétköznapokat és kíváncsian kibújunk a tréningruhaszagú komfortzónánkból. Úgy, hogy nevetünk a problémáinkon, de leginkább Mogácson, mert ebben az előadásban a nézők testesítik meg a kiszámíthatatlan jövőt, Mogács pedig hátrakötött kézzel fejest ugrik az ismeretlenbe.


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:

Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

 

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!