Program


Ács Dominika & Oláh Krisztián
3

Ács Dominika & Oláh Krisztián

A duó zenéjét modern, kortárs hangzás jellemzi, amely a fuvola, az énekhang és a zongora melodikus és ütőhangszerszerű oldalait egyaránt kihasználja. Ács Dominika és Oláh Krisztián azokat a műfajtól független zenei metszéspontokat törekszik megtalálni, amelyek két nyitott gondolkodású művész együttműködéséből születhetnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 29. csütörtök, 20:00

Ács Dominika & Oláh Krisztián

Közreműködik:
Ács Dominika - fuvola, ének
Oláh Krisztián - zongora

Ács Dominika és Oláh Krisztián interpretáció és improvizáció közé ver hidat. A duó zenéjét modern, kortárs hangzás jellemzi, amely a fuvola, az énekhang és a zongora melodikus és ütőhangszerszerű oldalait egyaránt kihasználja. Ács Dominika és Oláh Krisztián azokat a műfajtól független zenei metszéspontokat törekszik megtalálni, amelyek két nyitott gondolkodású művész együttműködéséből születhetnek. Repertoárjukban gyakran visszanyúlnak nyugat-európai klasszikus művekhez, amelyeket saját átiratukban adnak elő, emellett pedig Ligeti zenéjét és saját szerzeményeiket tűzik műsorra. A program így olyan közös hangzásvilág, kifejezésmód megteremtésére nyújt lehetőséget a két művésznek, amely a klasszikus és a kortárs gondolkodás, tradíció és innováció találkozási pontjait mutatja be. A kompozíciókon felül nagy hangsúlyt kapnak a spontán kollektív improvizációk is, reflektálva az elhangzott művekre és a jelen pillanatra egyaránt.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánló


Jótékonysági gálaestünk Tóth Nikolett balettművész támogatására valósul meg, akinek élete két évvel ezelőtt teljesen megváltozott egy váratlan baleset következtében.

Harangozó Gyula / Léo Delibes COPPÉLIA Táncjáték három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!