Program


Abigél titkai

Abigél titkai

Abigél titkai - Szabó Magda 100
Töredékek az írónő életművéből
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 7. szombat, 17:00

Piros Ildikó, Kossuth-és Jászai Mari-díjas Érdemes művész önálló estje Szabó Magda születésének 100. évfordulója alkalmából.

A művésznő felvillantja az írónő életútjának legjelentősebb eseményeit, kiemelkedő alkotásaiból idéz, és beavatja a közönséget az Abigél című film születésének titkaiba is. Szabó Magda generációk kedvelt szerzője, erős Isten–hite áthatja olvasmányos, kifinomult, női látásmódú írásait. Nagyregényei izgalmas és megható családtörténetek, melyekből visszaköszön a múlt, míg a háttérben ott dübörög a történelem. Piros Ildikó lebilincselően szép és gazdag összeállításában valódi színházi élménnyé forr össze az alkotónő életútja és műveinek világa.

Ügyelő: Lévai Ági

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

Babaróka 3+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában is élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

Ajánló


2024-ben, immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye, a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!