Program


A zene/teljes/története - Danubia Zenekar

A zene/teljes/története - Danubia Zenekar

Lehetetlen, őrült ugyanakkor rendkívül szórakoztató vállalkozásra adtuk a fejünket: megkértünk három kiváló szerzőt, foglalják össze nekünk egy koncertműsorban a zenetörténetet. Már úgy az egészet, az őskori furulyáktól Madonnáig és tovább.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 27. szombat, 19:30

Amire számítani lehet: ismerős dallamok farsangi kavalkádja a szerzők saját rendszerébe helyezve, középkori enciklopédia, melyben a gyomorrontást elűző kotyvalék a szentkép és a pajkos novella közt kap helyet, összegzés és játék, humor és szépség őrült körforgása. Aki szereti a kalandokat és negyvenezer év zenéit szeretné egy estén meghallgatni, annak kihagyhatatlan alkalom ez a koncert.

Műsor
Vajda Gergely - Új mű - A kezdetektől Bach-ig
Varga Judit - Új mű - HAydn-tól R. STrauss-ig
Dargay Marcell - Új mű - Bartók, Stravinsky-tól napjainkig a popzenével együttvezényel: Vajda Gergely
Beavató

Eckhardt Gábor zongoraművész, zenepedagógus a zeneakadémiai koncertek előtt az esti programhoz kapcsolódóan informatív, ugyanakkor szórakoztató előadásokat tart, amelyek megmutatják a művek közötti összefüggéseket, az aznapi koncert műsor-összeállításának szempontjait. A 17.45-kor kezdődő előadások aznapi koncertjeggyel látogathatók.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!