Program


A Trio Energico kamaraestje - Ilosfai Csenge, Mády-Szabó Eszter és Vida Mónika Ruth-Y generáció

A Trio Energico kamaraestje - Ilosfai Csenge, Mády-Szabó Eszter és Vida Mónika Ruth-Y generáció

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 27. szerda, 19:00

Haydn: G-dúr zongoratrió, Hob. XV:25
Mendelssohn: 1. (d-moll) zongoratrió, op. 49

SZÜNET

Sosztakovics: 2. (e-moll) zongoratrió, op. 67

Ilosfai Csenge (hegedű), Mády-Szabó Eszter (cselló), Vida Mónika Ruth (zongora)

A többszörös versenygyőztes Trio Energico a zongoratriók műfajában kiemelkedő együttes Magyarországon, ugyanis a művésznők fiatal koruk ellenére jelentős és komoly eredményeket tudhatnak magukénak. Nyolcéves fennállásuk óta töretlenül hisznek a zene felszabadító erejében. Közös vágyuk, hogy mindenki számára elvigyék a zene szeretetét és világát. Céljuk továbbá a klasszikus repertoáron túl a nemzetközi és magyar kortárs zene népszerűsítése is, amit örömmel illesztenek be koncertjeikbe. Az együttes 2015-ös megalakulásakor még mindhárom zenész a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen tanult. A jó barátság és összhang a zenélésben is nagyon hamar megmutatkozott: alig pár hónap együttműködés után kiemelt nívódíjat kaptak a Dohnányi Ernő Országos Kamarazenei Versenyen, majd ugyanebben az évben megnyerték a XIII. Premio Città di Padova Nemzetközi Zenei Versenyt Olaszországban, 2016-ban pedig a Danubia Talents Nemzetközi Versenyt, valamint a The Art of Chamber Music International Competitiont. Koncerteztek Európa több országában, valamint Amerikában, és szerepeltek a 2015-ös milánói világkiállításon.

RENDEZŐ:Zeneakadémia Koncertközpont

Ajánlatunk


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

A világhírű amerikai Harlem Globetrotters a 2024-es világkörüli turnéjuk keretében, 2024. március 5-én a Veszprém Arénába, március 6-án Budapesten az MVM Dome-ban mutatja be a kosárlabdázás legnagyobb trükkjeit. A show a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében érkezik hazánkba.

A Lord of the Dance sikersorozata 2024-ben is folytatódik! Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, Michael Flatley által koreografált előadás a jövő évi európai turné keretében Magyarországon is látható 2024. május 24-én a budapesti MVM Dome-ban!

Ajánló


Halász Judit karácsonyi koncertje a Vígszínházban

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!