Program


A teremtés

A teremtés

Műsor:
J. Haydn: A teremtés
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 17. kedd, 19:00

A KONCERT HELYSZÍNE: SZENT MIHÁLY TEMPLOM

A teremtés
                    
Közreműködik:
Kolonits Klára - szoprán
Alexander Kaimbacher - tenor
Felix Pacher - basszus
Wien Vocal

Vezényel: Rajna Martin

Aligha kaphat egy zeneszerző nagyobb és nehezebb feladatot a Genezis megzenésítésénél: hogyan is lehetne kottafejekkel ábrázolni a világ teremtését? Úgy tudjuk: Händel számára készült az eredetileg angol nyelvű szövegkönyv (Milton Elveszett paradicsoma nyomán), amely a zenerajongó bécsi arisztokrata, Gottfried van Swieten német fordításában végül Haydn íróasztalán kötött ki, hogy alapjává legyen az oratórium-műfaj egyik legnagyobb remekének. A Teremtés 1798-as diadalmas sikerű bemutatója kétséget kizáróan bizonyította: valóban létre lehet hozni a világot hangokból… Haydn nagy művét kiváló énekművészek vendégszereplésével, a Wien Vocal kórus és a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában hallhatja a soproni közönség, Rajna Martin vezényletével.

Ajánlatunk


Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!