Program


A szerkesztőség
2

A szerkesztőség

Dokumentarista színházi előadás / Hevér Ádám Produkció /

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 29. szerda, 19:00

2020. február, Bécs.

Az OMV a világ egyik legnagyobb olaj- és gázcége. Ez az ország legtöbb bevételt hozó vállalata, amit részben az adófizetők finanszíroznak. Az OMV profitál a klímaválságból, üzleteket köt orosz oligarchákkal, és a kiskirályként viselkedő vezérigazgató, Rainer Seele évente több,  mint hétmillió eurót keres. Viszont ezek ellenére alig jelennek meg kritikus cikkek az OMV-ről.

Egy mindössze négy főből álló független oknyomozó újságírói csapat, a DOSSIER nem akarja ezt annyiban hagyni, ezért elkezdenek utánajárni az OMV gyanús ügyeinek. De mi történik, ha egy ilyen kis csapat egy óriással veszi fel a harcot? Miket rejtegethet még egy ekkora vállalat? És meddig képesek elmenni, hogy eltussolják az igazságot és korlátozzák a sajtószabadságot?

A színdarab Magyarországon a Carstensen & Oegel International GmbH Theater und Medien közvetítésével kerül színre. Az előadás az Osztrák Kulturális Fórum támogatásával jött létre.

A darabot Calle Fuhr írta a DOSSIER magazin kutatásai alapján

Játsszák: Lelkes Botond, Kádár Kinga, Lehel Vilmos, Hevesi Fanni

Koreográfia: Hevesi Fanni, Lehel Vilmos
Zene: Lelkes Botond
Videók: Ilosvai Péter
Fordította és rendezte: Hevér Ádám

Az előadás hossza: 90 perc

Ajánlatunk


A nyolcvanéves jazz-zongorista, Kenny Barron nem csak koránál fogva a műfaj legendája, és nem csak azért, mert a hatvanas években sokáig játszott Dizzy Gillespie együttesében.

A Pénzügyőr Zenekar „Nyárköszöntő koncertet” ad a hangulatos terézvárosi Benczúr Ház Rendezvényközpont kerti színpadán! Műsoruk első részében operett- és opera- örökzöldek csendülnek fel, a  szünet után pedig filmzenék és a közelmúlt népszerű ének-slágerei következnek.

Ajánló


Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!