Program


A SZABADSÁG FINOM ÉRINTÉSE - ÖSSZMŰVÉSZETI ELŐADÁS
3

A SZABADSÁG FINOM ÉRINTÉSE - ÖSSZMŰVÉSZETI ELŐADÁS

Összművészeti előadás az irodalom, a cirkusz-, a tánc-, a színház- és a zeneművészet egyensúlyában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 9. hétfő, 19:00

Fellépők:
Zenekar – InFusion Trio 
Táncművészek: Moussa Ahmed, Tóth Judit
Artista: Vellai Krisztina
 
A szabadság finom érintése című műsorban az irodalom, az opera, a tánc-, a zene-, a színház- és a cirkuszművészet egyidejű jelenléte egyszerre veszi igénybe a néző szinte minden érzékszervét, támogatják, segítik, erősítik egymás művészi hatását.
Az előadás üzenete, hogy minden művészeti ág egy tőről fakad, csupán kifejezőeszközeikben különböznek egymástól. Egymásra hatásuk a szabadság metaforája, hiszen az önkifejezés, a közös alkotás felszabadító érzése, a tükör állítása és az emberiség érzelmeinek-gondolatainak megjelenítése minden művészeti ág elsődleges célja.
Az egymásra ható művészetekből születő katarzisélmény felszabadító érzése ugyanaz a szabadság, mint amiben három évtizede élünk mi itt Közép-Európában. Összekapcsolódásukból mindig izgalmas, különleges produkció születik. 

A fiatal artisták, táncművészek és zenészek közös produkciójában a társművészetek egyensúlyban, a maguk valós művészeti értékeinek megnyilvánulásával alkotnak egy katartikus előadást, amellyel a zene, a hang, a látvány, a költészet, a mozdulat és az emberi teljesítőképesség határait feszegető cirkuszművészet egyenértékűségét hirdetik.

Ha az internetes jegyvásárlás során valami problémát észlel, az Interticket segít Önnek;telefonon: (1) 266-0000, 30/2929-253; e-mailben: interticket@interticket.hu

Ajánlatunk


A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Tóth-Vajna Zsombor a fiatal magyar historikus régizenészgeneráció kiemelkedő tehetségű tagja, karmester és a régi billentyűs hangszerek specialistája: orgona-, csembaló-, fortepiano- és klavikordművész. Tanulmányait a budapesti Zeneakadémián és az Amszterdami Konzervatóriumban végezte.

Ajánló


Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!