Program


A só - magyar népmese - interaktív előadás bábokkal – A magyar kultúra napja

A só - magyar népmese - interaktív előadás bábokkal – A magyar kultúra napja

1989 óta ünnepeljük a magyar kultúra napját január 22-én. Az évforduló alkalmat ad arra is, hogy a legkisebbekkel a népmesén keresztül ismertethessük meg hagyományainkat, velük együtt idézhessük meg az évszázadok során létrejött történeteket, amelyeknek mondanivalója valami általános, örök érvényű igazság.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 22. vasárnap, 11:00

Ez alkalommal egy jól ismert magyar népmese, A só feldolgozásával várunk mindenkit egy interaktív, bábos előadásra, közös játékra.

A só - magyar népmese
interaktív előadás bábokkal
A magyar kultúra napja

A szülők nem mindig értik gyermekeik szavát hiszen a gyerekek néha furcsán fejezik ki érzéseiket. Ebből aztán félreértések hosszú madzagja kezd kígyózni körülöttünk, sértődésekkel, apró hazugságokkal. Szerencsére a mesében az a jó, hogy a történet végére az igazságra is fény derül és a szereplők megtalálják elveszettnek hitt szeretteiket! Nem csupán a nézőtérre várjuk a gyerekeket, hanem a színpadra is, hogy együtt mókázzunk a népmesék madárfüttyös világában.

Előadja:
Nyáry Bernadett
Tűzkő Sándor

Ajánlott korosztály: óvodások és kisiskolások
Az előadás időtartama kb. 50 perc szünet nélkül.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!