Program


A pápa ördögűzője

A pápa ördögűzője

Színes, szinkronizált amerikai thriller, 90 perc
Rendező: JULIUS AVERY
Szereplők: RUSSELL CROWE, FRANCO NERO, RALPH INESON


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 19. szerda, 19:30

A film Gabriele Amorth atyáról, a Vatikán fő ördögűzőjeként tevékenykedő papról szól, aki életében több mint 100 000 ördögűzést hajtott végre. (2016-ban, 91 éves korában hunyt el.) Amorth két emlékiratot írt -- An Exorcist Tells His Story és An Exorcist: More Stories -- és részletezte tapasztalatait a sátánnal és az embereket gonoszságukban megragadó démonokkal való küzdelméről.A filmben Amorth felhatalmazást kap a pápától, hogy ördögűzést hajtsonvégre, és feltár egy jelentős összeesküvést a Vatikánon belül.Ahogy Amorth a vizsgálata során halad előre, felfedez egy évszázados összeesküvést, amelyben ugyanaz a démon vesz részt, akivel korábban a katolikus egyház is találkozott.

Ajánlatunk


Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!