Program


A pápa ördögűzője

A pápa ördögűzője

Színes, szinkronizált amerikai thriller, 90 perc
Rendező: JULIUS AVERY
Szereplők: RUSSELL CROWE, FRANCO NERO, RALPH INESON


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 19. szerda, 19:30

A film Gabriele Amorth atyáról, a Vatikán fő ördögűzőjeként tevékenykedő papról szól, aki életében több mint 100 000 ördögűzést hajtott végre. (2016-ban, 91 éves korában hunyt el.) Amorth két emlékiratot írt -- An Exorcist Tells His Story és An Exorcist: More Stories -- és részletezte tapasztalatait a sátánnal és az embereket gonoszságukban megragadó démonokkal való küzdelméről.A filmben Amorth felhatalmazást kap a pápától, hogy ördögűzést hajtsonvégre, és feltár egy jelentős összeesküvést a Vatikánon belül.Ahogy Amorth a vizsgálata során halad előre, felfedez egy évszázados összeesküvést, amelyben ugyanaz a démon vesz részt, akivel korábban a katolikus egyház is találkozott.

Ajánlatunk


A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!