Program


A nyomorultak

A nyomorultak

A musical: Alain Boublil és Claude-Michel Schönberg
Műve: Victor Hugo regénye alapján

A Katona József Színház CAMERON MACKINTOSH hozzájárulásával bemutatja:
BOBLIL és SCHÖNBERG: A NYOMORULTAK új produkcióját.

A produkciót a Music Theatre International és a CAMERON MACKINTOSH LTD.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2011. július 2. szombat, 20:30

Claude-Michel Schönberg - Alain Boublil musicalje minden idők legnépszerűbb és legtöbbet játszott musicalje. A világ legnagyobb, és legjobb zenésszínházai tűzték műsorukra, learatva sztárokkal, művészeikkel a sikert, a közönség nem apadó lelkesedésével kísérve, mely napjainkig lázban tartja a Nyomorultak musical egyre gyarapodó rajongó táborát!

Victor Hugo csaknem százötven évvel ezelőtt írta meg a XIX. század egyik legnagyszerűbb regényét, mely tükröt tart kora társadalmának a hosszú raboskodás után feltételesen szabadlábra került Jean Valjean küzdelmes életén keresztül. A zenés változat Alain Boublil és Claude-Michel Schönberg többszörös Tony-díjas alkotása.
A musicalváltozatot 21 nyelvre fordították le, és a 42 ország 291 városában eddig játszott több mint 43.000 előadást több mint 55 millióan látták.
1980-ban mutatták be először Párizsban, majd öt évvel később Londonban, ahol azóta is megszakítás nélkül játsszák, ami azt jelenti, hogy pillanatnyilag A nyomorultak a leghosszabb ideje műsoron lévő musical.

Ajánlatunk


Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes erre. A három szimfonikus költeményből kettőt hallunk ezen a koncerten.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!