Program


A mese gyógyít - önismereti meseelemzés

A mese gyógyít - önismereti meseelemzés

Holle Anyó történetének meghökkentően aktuális, és személyre szabott üzenetei. Korpusz Sándor és Korpuszné Szedlmayer Bea beszélgetős előadása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 13. csütörtök, 18:00

A mese gyógyít - önismereti meseelemzés

Meglepő, de a legrégebbi mesék is meghökkentően aktuálisüzeneteket rejtenek számunkra. Ezek a mesék akkor hatnak a legmélyebben, harészleteiben és összefüggéseiben megértjük a képek, szimbólumok rejtett kódjait.A jó mese mindig leírja a hibákat és a csapdákat, ezekkel párhuzamosan pedig ahelyes irányt, a kiút lépéseit is. A választást természetesen ránk bízza.

Kitartó meseelemzési munkánk során a klasszikus mesék lángragyújtották szívünkben a lelkesedést és a csodálatot, mert annyira pontosan ésuniverzálisan mutatják meg, mi is zajlik az emberi lélek belsejében. Az acélunk, hogy a hallgatóság is átélje a mesék megértése által ugyanezt a lelkesítő,tüzes élményt, és meseértővé váljon maga is.

Alkalmanként egy-egy Grimm-mesét vizsgálunk meg. A soron következő címe: Holle Anyó

Titoklebbentő önismereti mese-fejtés csütörtökön 18 órakor a Napfényesben!

Miért a mostoha édeslánya a csúnya és lusta? Miért nem fordítva? Milyen titok van az egyértelmű tanulság mögött Holle Anyó meséjében? Miért kiabálnak a kenyerek és miért rakja halomba az almákat a jó lány? Mit szimbolizál a kút, a fonal és az orsó, és mire megyünk ezzel mi itt és most?
Ki valójában Holle Anyó?
Az est jeligéje: hamuban sült pogácsa és gyömbéres limonádé.

Szeretettel várnak: Korpuszné Szedlmayer Bea és Korpusz Sándor sajátmese trénerek.

Ajánlatunk


Gótikus musicalként szokták emlegetni ezt a különleges zenei ínyencséget. Robert Louis Stevenson klasszikus rémregényének színpadi adaptációja egyaránt szól a bennünk lévő jó és gonosz küzdelméről és a szerelem kiismerhetetlen természetéről. Legfőbb kérdése az, hogy bemerészkedhet-e az ember és az emberi tudomány Isten felségterületére.

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

Ajánló


A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló…

1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!