Program


A megvilágosodottak (Les éblouis)

A megvilágosodottak (Les éblouis)

Camille szülei egy nap úgy határoznak, hogy családostul csatlakoznak egy katolikus közösséghez, amely az elesettek megsegítése mellett tett hitet. A 12 éves lány igyekszik tiszteletben tartani a felnőttek döntését, de egy idő után terhessé válik számára a sok lemondás, a színlelés és a túl szigorúan szabályozott élet.  több

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 8. csütörtök, 18:30

A megvilágosodottak
Francia dráma, 2019, 99’
Rendezte: Sarah Suco
Szereplők:
Camille Cottin, Eric Caravaca
Francia nyelven, magyar felirattal

 

Camille szülei egy nap úgy határoznak, hogy családostul csatlakoznak egy katolikus közösséghez, amely az elesettek megsegítése mellett tett hitet. A 12 éves lány igyekszik tiszteletben tartani a felnőttek döntését, de egy idő után terhessé válik számára a sok lemondás, a színlelés és a túl szigorúan szabályozott élet. Úgy érzi, ki kell törnie onnan, de nemcsak magát menti, hanem nála fiatalabb testvéreit is.

 

Les éblouis
Drame, 2019, 99’
Pays de production : France
Réalisateur : Sarah Suco
A
vec Camille Cottin, Eric Caravaca
Langue: français, sous-titrés hongrois

 

Camille, 12 ans, passionnée de cirque, est l’aînée d’une famille nombreuse. Un jour, ses parents intègrent une communauté catholique basée sur le partage et la solidarité. Peu à peu, la jeune fille doit accepter un mode de vie qui remet en question ses envies, sa vie sociale, et ses propres tourments. Elle commence alors un combat pour se défaire de cette emprise, affirmer sa liberté et sauver ses frères et sœurs.

 

Ajánlatunk


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!