Program


A Liszt Ferenc Kamarazenekar hangversenye az NKA megalapításának 25. évfordulóján

A Liszt Ferenc Kamarazenekar hangversenye az NKA megalapításának 25. évfordulóján

A Nemzeti Kulturális Alap 2018. szeptember 23. és október 17. között rendezi meg 25 év, 25 nap, 25 esemény című programsorozatát, amellyel a hazai kultúrafinanszírozás talán legmeghatározóbb intézményeként, fennállásának 25. évfordulóját ünnepli. Az ünnepségsorozatban a Liszt Ferenc Kamarazenekar is fellép szeptember 25-i koncertjével.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 25. kedd, 19:30

A múlt és jelen magyar zeneszerzőinek műveit tűzi műsorára a világhírű együttes. A hangversenyen a fiatal zeneszerző Balogh Máté Melodiemusik című saját szerzeményét vezényli,mellyel 2015-ben az Új Magyar Zenei Fórum Zeneszerző Verseny megosztott 1-2. díját nyerte. Az idén kiemelkedő művészi teljesítményét Liszt Ferenc-díjjal elismert Balog József Liszt: Malédictionját játssza. Emellett felcsendül Orbán György Búcsú Rasumoffsky gróftól című nagysikerű kompozíciója, zárásként pedig Bartók Divertimentójának előadásával tiszteleg a zenekar a 73 évvel ezelőtt, szeptember 26-án elhunyt világhírű zeneszerző emléke előtt.

Műsor:

Balogh Máté: Melodiemusik
Liszt: Malédiction (km.: Balog József - zongora)
---
Orbán György: Búcsú Rasumoffsky gróftól
Bartók: Divertimento

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!