Program


A Liszt Ferenc Kamarazenekar és Moné Hattori hangversenye
3

A Liszt Ferenc Kamarazenekar és Moné Hattori hangversenye

Ezen a tavaszváró vasárnapon a Liszt Ferenc Kamarazenekar és Moné Hattori hegedűművész – nagyszabású németországi közös turnéjuk előtt – Budapesten mutatnak be egy olyan zenei programot, amely igazi ajándék lehet a hölgyeknek és természetesen az őket kísérő uraknak is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 8. vasárnap, 19:30

A Liszt Ferenc Kamarazenekar és Moné Hattori hangversenye
Közreműködik: Moné Hattori (hegedű)

Műsor:
J. S. Bach: a-moll hegedűverseny, BWV 1041
J. S. Bach: 3. Brandenburgi verseny, BWV 1048
Tartini: g-moll „Ördögtrilla” szonáta – hegedűre és vonósokra
---
Waxman: Carmen-fantázia – átirat hegedűre és vonószenekarra
Dvořák: E-dúr szerenád, op. 22

Nőnapi zenei csokor a Liszt Ferenc Kamarazenekartól
Ezen a tavaszváró vasárnapon a Liszt Ferenc Kamarazenekar és Moné Hattori hegedűművész – nagyszabású németországi közös turnéjuk előtt – Budapesten mutatnak be egy olyan zenei programot, amely igazi ajándék lehet a hölgyeknek és természetesen az őket kísérő uraknak is. A zeneirodalom legnagyobb alkotásai közé tartozó két Bach-versenyt, a bravúros Tartini-szonátát, a „Carmen” témáit a vonósokra áthangolva és a romantikus Dvořák-szerenádot a világhírű kamarazenekar és a varázslatos személyiségű fiatal japán előadó felejthetetlen élményként szeretné átadni a zeneszeretőknek.
Olyan koncertre számíthatunk, amelyet Európa bármelyik híres hangversenyterme szívesen fogadna.

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!