Program


A hosszú élet titka

A hosszú élet titka

A darab tizenhat története Magyarországon játszódik a huszadik és a huszonegyedik században és egytől egyig rólunk szól. Nagyszerűségünkről és kisszerűségeinkről, lágy- és kőszívűnkről, és arról, hogy hogyan találunk kiutat a legabszurdabb helyzetekből is, miközben gyakran elbukunk a hétköznapok küzdelmeiben.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 23. vasárnap, 19:00

A hosszú élet titka

Mit tegyünk, ha egy nap maga a Halál keres fel minket otthonunkban? És ha emléktáblánkat még életünkben elhelyezik a házunk falán? Hogyan búcsúzik a színpadtól és legendás partnerétől az ünnepelt primadonna? És hogy ér véget a találkozás egy régi szerelemmel? Van-e hatékony megoldás arra, hogy végre befejeződjék egy bosszantóan elhúzódó lakásfelújítás? Mitévők legyünk, ha a bálványozott jövendőmondó jóslata sehogy sem akar bejönni? És milyen titkokat őriz egy anya, egy szomszédasszony vagy egy tökéletes partinak tűnő jóképű fiatalember?

A darab tizenhat története Magyarországon játszódik a huszadik és a huszonegyedik században és egytől egyig rólunk szól. Nagyszerűségünkről és kisszerűségeinkről, lágy- és kőszívünkről, és arról, hogy hogyan találunk kiutat a legabszurdabb helyzetekből is, miközben gyakran elbukunk a hétköznapok küzdelmeiben.

Az Osztálytalálkozó és A bezzeggyerek című, nagysikerű novelláskötetet jegyző Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Rényi Ádám írásai alapján a színpadi változatot írta: Enyedi Éva és Rényi Ádám

Szereplők
Balla Eszter
Ecsedi Erzsébet
Márton András
Mohai Tamás

Közreműködik: Márkos Albert

Alkotók
Dramaturg: Enyedi Éva
Díszlet, jelmez: Ignjatovic Kristina
Zene: Márkos Albert
Animációs tervező: Fábián Nikolett
Koreográfus: Karsai J. András
Fény: Markó Zsolt
Rendező: Lengyel Andor

Az előadás hossza 145 perc egy szünettel.

Az előadás a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!