Program


A hattyúk tava

A hattyúk tava

A HATTYÚK TAVA – a balettek balettje
EZT A CSODÁT MINDENKINEK LÁTNIA KELL!

Az európai turné utolsó három koncertje!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 23. szombat, 16:00

A VILÁGSZERTE KÖZKEDVELT, NÉPSZERŰ MESTERMŰ TELE KÖLTÉSZETTEL,
HARMÓNIÁVAL, ELEGANCIÁVAL

Az egyik legnagyobb orosz zeneszerző P. I. Csajkovszkij első balettje, A hattyúk tava a XIX. századi klasszikus orosz balettek gyöngyszeme 1875-76-ban készült egy régi orosz népmese alapján. A mű első moszkvai bemutatója kudarcot vallott és lekerült a műsorról. 16 évvel később – már Csajkovszkij halála után - 1895-ben Mariusz Petipa és Lev Ivanov gyönyörű koreográfiájával került színre a szentpétervári Mariinszkij színházban, ahol óriási sikert aratott. Ez a siker a mai napig kíséri a balettet, mely a nemzetközi balett repertoire egyik legköltőibb klasszikus orosz darabja lett. Odette-Odilia (a fehér és fekete hattyú) megindítóan bensőséges és ugyanakkor ragyogó virtuozitást igénylő kettős szerepében mind a mai napig a világ legünnepeltebb prímabalerinái versengenek egymással.                                                                                                                                 

A moszkvai Russian National Ballet (Orosz Nemzeti Balett) utazó társulata a legnívósabb hagyományok megtestesítőjeként hozza Budapestre A hattyúk tava produkcióját, mely a világon a legtöbbször játszott balettmű. 

 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!