Program


7 hegycsúcson a világ körül - Neszmélyi Emil előadása

7 hegycsúcson a világ körül - Neszmélyi Emil előadása

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 19. péntek, 19:00

Közös utazás a világ körül rengeteg lenyűgözött képpel és videóval egy igazi Everest-csúcsmászó vezetésével. A műfaj a stand-up egyik különleges irányzata, a „spoken word”, az elbeszélés művészete, ami nem nélkülözheti a humort sem.

Neszmélyi Emillel ezúttal közösen utazhatunk el hét földrészre, miközben azok legmagasabb hegycsúcsait is bejárjuk. Kiderül majd, hogy miért is hét földrész az általunk ismert hat kontinens. Az Everest, az Antarktisz, Alaszka és a többi titokzatos, izgalmas és különleges hely bőséggel szolgál történetekkel, főleg, ha valaki úgy látja a világot, mint Emil. Fény derül arra is, hogy miért indul el egy ügyvéd ilyen veszélyes világkörüli kalandra.

De milyen hideg volt az Antarktiszon? Miért kellett Alaszkában, az Everesten és máshol is életeket menteni? Miért vannak múmiák az Andokban? Milyen az ausztrál erdőtüzek elől menekülni és mi is az a „Hét hegycsúcs kihívás”?

Neszmélyi Emil az első magyar, aki észak felől mászta meg az Everestet, és aki befejezte mindkét változatát ennek a földrészeken átívelő kihívásnak. Ezt a világon mintegy 150 ember tudta rajta kívül teljesíteni.

A világkörüli estjén is azt érezhetjük, hogy ott vagyunk mellette a kalandok minden percében akár nyolcezer méter fölött is. Aki hallotta őt, ezt már tudja, aki nem, meg fogja tapasztalni.

Az előadást 12-től 100 éves korig minden korosztálynak ajánljuk.


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:
Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

Ajánlatunk


VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

ÚJ konfliktushelyzetek humorral a munka világában.

Igazából, ha Charlie minden kedvenc dalát szeretnénk hallani, akkor minimum 3 különböző koncertet kellene tartani, de egy dal akkor is elhangzana mindegyiken: Az légy, aki vagy!

Ajánló


5+ 100 perc, 1 szünettel Bábtechnika: pálcás báb

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!